dimecres, 12 de juliol del 2017

Debat al centre cívic

Convocatòria de debat al centre cívic.
Divendres 14 i dimarts 18 a les 19h



Hem rebut de l'ajuntament el missatge que posem al final d'aquesta convocatòria. No sabem ben bé que significa ni a què es refereix però es una bona oportunitat per començar a parlar amb l'ajuntament.

De temes pendents, oficialment en relació al centre cívic, només tenim la demanda d'obertura del centre cívic tots els dies matí i tarda amb 222 signatures de veïns i veïnes recolzant-la.

Suposo que des de Nous Barris Oest - Can Llong en tindran alguna més. La qüestió és que el missatge és suficientment ambigu i polític com per a no tenir res de segur.

Considerem que és una bona oportunitat que ens brinda l'ajuntament per parlat, així que us convoquem a passar-vos pel centre cívic aquest divendres 14 i el dimarts 18, a partir de les 19h per parlar-ne del tema.

Aquest és el missatge que hem rebut adreçat a les dues associacions, nosaltres la UVCLCa i NBOCL.
Benvolgudes i benvolguts,

El Pla de Mandat 2016-2019 de l'Ajuntament de Sabadell, dins l'àmbit de la participació ciutadana, especifica la necessitat d'avançar cap a noves formes de participació amb l'objectiu de descentralitzar els espais de decisió a través de taules que comptin amb representació territorial i sectorial

Atenent a la realitat associativa i veïnal de Can Llong, l'Ajuntament pretén impulsar un nou espai de participació a nivell de barri en el qual ciutadania, entitats i administració treballem conjuntament sobre aquells aspectes que poden incidir en una millora de la qualitat de vida a la zona. Qüestions com el consens per a nous projectes municipals al barri, la millora de la convivència, l'ús i la qualitat de l'espai públic o la dinàmica de funcionament dels serveis i equipaments públics, poden ser àmbits susceptibles de treballar en aquest nou espai.

A tal efecte, i donant resposta a les instàncies que vareu adreçar-nos a través del registre municipal, us informem que sereu convocats/des a una primera trobada de presentació i recollida d'aportacions per valorar la posada en funcionament d'aquest nou espai de treball comunitari.

Atentament, 

Glòria Rubio Casas
Regidora de Participació i Atenció Ciutadana
Ajuntament de Sabadell