dimecres, 25 de gener del 2017

Comencem!!

UVCLCA - Assemblea G. Fundacional
27/01/2017 19:00h - Centre Cívic

Durant els darrers dos mesos hem estat treballant per a donar forma a la nova associació veïnal.

Amb aquest projecte volem fer una AV més participativa i propera al veïnatge. On totes les opinions siguin tingudes en consideració i on tot aquell que hi vulgui treballar ho pugui fer.

Una Associació oberta al barri, a les seves inquietuds i necessitats.

Creiem que uns barris com Can Llong i Castellarnau, amb un pes tan gran al municipi, amb un immens potencial humà i unes característiques tan singulars dintre de Sabadell, no estan prou considerats ni valorats des de l'Ajuntament.

Comencem amb molta il·lusió i ganes de treballar pel barri. Per tal de tenir veu davant les institucions i, alhora, una relació clara i directa amb els veïns i veïnes, ens volem dotar d'un estatut i constituir-nos en associació sense ànim de lucre.

Hem discutit molt l'estatut que proposem (que pots llegir quí) per tal de crear una associació on la ciutadania tingui una participació més directa en la presa de decisions de l'AV i on les noves oportunitats que ens dóna la tecnologia actual agilitzin el seu funcionament i la relació amb el socis i veïnatge. Aquest estatut intenta donar fluïdesa i suport ciutadà a les accions i activitats que desenvolupi l'entitat.

L'associació s'anomenarà Unió Veïnal de Can Llong i Castellarnau (UVCLCA) i convoca la seva Assemblea General Fundacional per al proper divendres 27 de gener de 2017 a les 19 hores als espais comuns del nostre Centre Cívic per tal d'aprovar l'estatut proposat i nomenar la seva Junta Directiva.

Esteu convidats a participar tots aquells veïns i veïnes de Can Llong i de Castellarnau i totes les entitats i empreses que hi desenvolupen qualsevol activitat en el territori d'aquests barris, que estiguin d'acord amb els principis directors, finalitats, objectius i organització que es defineixen a l'estatut proposat.

UVCLCA - Assemblea G. Fundacional
27/01/2017 19:00h - Centre Cívic